Πέμπτη 13 Αυγούστου 2009


ΑΡΝΕΙΤΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ!


ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΗΡΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;
Παντελώς ανυπόστατα χαρακτήρισε τα περί εμπλοκής του σε χρηματοδοτήσεις από τη Siemens ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Γείτονας...«Τα όσα πληροφορούμαι μέσω δημοσιογραφικών ερωτήσεων και με τα οποία επιχειρείται να συνδέσουν εμένα προσωπικά με συμφωνίες και χρηματοδοτήσεις του ΠΑΣΟΚ από τη Siemens είναι παντελώς ανυπόστατα. Είναι αποκυήματα φαντασίας. Όλες αυτές οι αναφορές δεν...ισχύουν και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, για όλη την περίοδο κατά την οποία ήμουν υπεύθυνος του τομέα Οικονομικών του Κινήματος. Παραμένω σταθερός στη θέση μου, θέση του ΠΑΣΟΚ, να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο κ. Γείτονας.
ΥΠΑΡΧΕΙ DVD ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ;
Εντύπωση προκαλεί αποκάλυψη καναλιού που υποστηρίζει ότι υπάρχει dvd που έχει στα χέρια του ο Χριστοφοράκος το οποίο έχει καταγεγραμένους τους πολιτικούς να παίρνουν τις μίζες που τους έδινε!
ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ
Την έκδοση του Μιχάλη Χριστοφοράκου στην χώρα μας αποφάσισε η Γερμανική Δικαιοσύνη. Το πρώην αφεντικό της siemens αναμένεται πλέον να έρθει στην ελλάδα, όμως θα γλιτώσει να δικαστεί για πολλά αδικήματα λόγω παραγραφής τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου